Vzor MOPEDY a HOŘČICE NAPOSLEDY v nabídce!!!

Hodnocení obchodu

5,0 140 hodnocení
5
139x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MV Avatar autora Michaela Vepřeková | 30.7.2023
Paní Míša velmi ochotná, rychlé dodání,kvalitní výrobky.Pořídila jsem celou sadu tasek pro miminko 😉
NJ Avatar autora Nina Jirochová | 19.7.2023
HR Avatar autora Hana Ryšavá | 11.7.2023
Skvělé jednání a super výrobky, ráda se vracím a pořizuji další kousky 😁
PM Avatar autora Petra Markech | 10.7.2023
Absolutní top eshop pro mé nikdy nekončící nákupy:)
ER Avatar autora Eva Rousová | 4.7.2023
LB Avatar autora Lucie Březinová | 1.7.2023
LH Avatar autora Linková Hana | 30.6.2023
Moc děkuji za parádní výrobky. Je to již můj několikátý nákup, ale i tak mě vždy dokážete překvapit dalším krásným a funknčním zbožím. Maxi taška do které se vejdu i já se svými 180cm, mušelínové deky, které jsou tak příjemné, že je moji kluci nechtějí pustit a praktické sáčky z kočárkoviny, kam se vejde vše potřebné :) Moc děkuji za to, že jste a vymýšlíte další výrobky :)
Avatar autora Michala Štěchová (Administrátor) 3.7.2023
Hani a my děkujeme hlavně za vaši přízeň, důvěru a krásné hodnocení. Ať vše dobře slouží. A zítra k vám putuje další balíček :)
DL Avatar autora Daniela Levá | 26.6.2023
PH Avatar autora Petra Hrubá | 23.6.2023
AK Avatar autora Aneta Kohoutová | 20.6.2023
MM Avatar autora Martina Menšíková | 6.6.2023
Nádherné výrobky. Nakupuji zde pravidelně pro děti nebo pro sebe, nikdy nebyl s ničím problém. Rychlé dodání. Moc děkujeme za všechny věci co máme doma, a že jich je požehnaně. Obchod mohu jen a jen doporučit :))
ŠV Avatar autora Šarlota Vojtová | 5.6.2023
Moc krásné věci, komunikace s paní také bezproblémová a rychlá. Nekupuji zde poprvé ani naposledy :-) Moc děkujeme!
D Avatar autora Dominika | 2.6.2023
Nádherné a kvalitní produkty. Komunikace až neuvěřitelná, vždy mi moje kolikrát hloupé dotazy byly zodpovězeny mile a velmi brzy. Obchod moc doporučuji a rozhodně s nákupy odsud nekončím! :)
Avatar autora Michala Štěchová (Administrátor) 2.6.2023
Dominika jste úžasná. Moc děkujeme:)
J Avatar autora Jana M. | 29.5.2023
Precizní a krásná práce. Těším se na další zásilku.
VN Avatar autora Veronika Novotná | 29.5.2023
L Avatar autora Lenka | 23.5.2023
Nechala jsem se "zinfluencovat" Luckou z ACOS a pořídila něco, o čem jsem si nebyla vůbec jistá. Zpracování plenkovníku je skvělé, látka jak je naskládaná na sobě působí bytelně, tak snad ho využiju naplno. Cena je adekvátní a troufám si říct, že jsem ráda, že jsem podpořila českou značku.
Avatar autora Michala Štěchová (Administrátor) 24.5.2023
Lenko velmi děkujeme za krásné hodnocení. Doufám, že vás naše produkty nezklamou a budou vám denně dobře sloužit. Ještě jednou děkuji za reakci.
Avatar autora Martina Šmerdová | 23.5.2023
AS Avatar autora Anastázie Smolaniuková | 22.5.2023
K Avatar autora Klára | 22.5.2023
Krásné a kvalitní produkty. Jsem moc nadšená a syn také. Děkujeme. ❤️
A Avatar autora Andrea | 15.5.2023
Velice, uz mame plenkovnicek i mantinel! Oboje super:)