NA ESHOPU JE SPOUSTU NOVINEK !!! Prozkoumejte je.

Hodnocení obchodu

5,0 146 hodnocení
5
145x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora JANA PERNÍČKOVÁ | 19.4.2024
Krasna a prakticka taska. Velka. Presne takovou jsem shanela a potrebovala
MO Avatar autora Markéta Obertanová | 15.4.2024
Avatar autora Lenka Štěpánková | 1.4.2024
HR Avatar autora Hana Rybářová | 23.3.2024
L Avatar autora Lída | 20.3.2024
Rychlé dodání, skvělá komunikace, úžasné zboží. Doporučuji!!
ST Avatar autora Svojšová Tereza | 11.3.2024
Avatar autora Klára Šíslová | 24.2.2024
Jsem moc spokojena. Rychle dodání, věci krásné
NK Avatar autora Nicol Kasalová | 16.2.2024
VB Avatar autora Veronika Burianová | 3.2.2024
Krasne a velmi kvalitni vyrobky! Rychla a mila komunikace. Objednavala jsem nekolikrat a budu se opet vracet.
AH Avatar autora Andrea Hlaváčová | 11.1.2024
Krásně zpracovaný praktický plenkovník ❤️
DM Avatar autora Dana Muselíková | 19.12.2023
Avatar autora Jitka Říhová | 18.12.2023
KK Avatar autora Kateřina Kolenová | 12.12.2023
Rychlé dodání, skvělá taštička. Děkuji moc 😍
LS Avatar autora Lenka Straková | 8.12.2023
Doporučuji, skvělá komunikace, rychlé dodání
HC Avatar autora Hana Cihlářová | 21.11.2023
Maximální spokojenost.
K Avatar autora Kristýna | 13.11.2023
Máme od miimo produkty už od miminka a vše je vždy dokonalé. Zpracování, komunikace, dodání vždy vše na jedničku navíc se skvělým servisem. Jako první jsme pořídili beránkovou deku a vybavení na přebalování a teď dokupujeme kapsáře - máme doma už tři a všechny jsou každodenně využívané - na kroužky, do školy, na cestování mají nespočet možností jak je používat. Rozhodně jsem nenakoupila naposledy. Eshop můžu jen a jen doporučit!
Avatar autora Michala Štěchová (Administrátor) 5.2.2024
Kristýno velmi děkujeme za krásná slova chvály. Také se moc vážíme vaší věrnosti. Písněte mi na mail miimo@post.cz a pokud ještě nemáte naši trvalou slevu 5%, ráda vám jí tam nastavím. Děkujeme ještě jednou, opatrujte se a pěkný den. Míša
Avatar autora Irena Šrolová | 3.11.2023
Určitě spokojena
AK Avatar autora Anita Kůstová | 14.10.2023
MB Avatar autora Markéta Baštýřová | 21.9.2023
M Avatar autora Monika V. | 16.9.2023
Skvělý obchod - nakoupila jsem již několikrát a asi ne naposledy! Nejlepší jsou beránkové deky - měla jsem je pro miminko a dodnes používáme! Nepadací deka na kočárek je taky super - tu mám vždy s sebou, používám ji jako piknikovou deku, přebalovací posložku a když je chladějsi, tak s ní přikreji dceru v kočárku. K dece ve stejném vzoru mám velkou tašku (šikovná na plavání nebo na víkend k babičce) a taštičku 3v1 (používám jako kabelku). Dále samé praktické věci jako taštičky, lékarničky, obal na očkovací průkaz, hačkovaný kapsář a kapsář do školky… prostě produkty, které se vždy hodí ;) s paní je rychlá a bezproblémová domluva a obchod tedy moc doporučuji :)
Avatar autora Michala Štěchová (Administrátor) 5.2.2024
Milá Moniko, moc děkuji za krásné hodnocení. Jsem ráda, že naše produkty využíváte univerzálně,. Přesně tak jak jsou vždy zamýšlené. To mi udělalo velkou radost. Velmi si vážíme vaší věrnosti. Písněte mi na mail miimo@pst.cz a já vám přihodím 5% trvalou slevu pro věrné zákazníky. Děkujeme ještě jednou, opatrujte se a přeji pěkný den. Míša